annekeballeke@gmail.com

0475 97 84 43

Topmolen 73, 1840 Londerzeel

Lockdown 2

Tot mijn grote spijt en vol ongeloof hebben ze mij toch terug verplicht om voor onbepaalde tijd mijn deur te sluiten… Ondanks mijn vergaande voorzorgsmaatregelen…

Net als bij de eerste lockdown neem ikzelf contact op met mijn vaste klantjes en vanaf ik terug mag beginnen maak ik opnieuw dat iedereen zijn plaatsje krijgt in mijn agenda.

Nu ook laat ik Jullie in deze periode niet in de steek, als U vragen vragen hebt over de verzorging of als U een vijl en of een nagellak nodig hebt ben ik steeds bereikbaar op het nummer 0475/978443 Op bestelling mag U het komen afhalen of ik lever het bij U thuis.

Hou het veilig en we horen elkaar snel.

Veel liefs Anneke

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties