Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Anneke,
  Altijd gaat die deur open met een brede glimlach op je gezicht,
  en gaan wij als “klant” terug door die deur met een brede glimlach op ons gezicht…
  doe zo verder ;-))))
  grts

  - Ariso Rental Londerzeel
 2. Ik kan alleen maar bevestigen wat ik hier reeds las…. idd stijlvol, idd verzorgt, idd snel en efficient, idd steeds klaar voor lompe vlegeltjes zoals ik, idd niets is haar te veel….. idd ik ben meer dan content en idd ik heb nog niemand beter gevonden dan hier in londerzeel ook al kom ik uit Stabroek ik zal en kan het gewoon niet laten,…bedankt An voor de vele jaren…..

  - Anne D’Aes
 3. Reeds 8 jaar trouwe klant en nog steeds dik tevreden. Nog dagelijks ontvang ik complimentjes over mijn mooie verzorgde gelnagels. Niet alleen voor het professionele maar ook voor sfeer en gezelligheid, krijgt ons Anneke een welverdiende 10! TOP gewoon!

  - Ellen
 4. Mijn ervaringen bij Estetian…

  Ik heb nu reeds meer dan 10 jaar gelnagels en heb die altijd, van in het begin, bij An laten aanbrengen en verzorgen en niet te vergeten laten repareren en….dat zal nooit veranderen!!!

  Ik krijg nl steeds van iedereen de opmerking…amaai zijn dat uw echte nagels of je ziet helemaal niet dat dat gelnagels zijn, zo natuurlijk…super dus hé!

  Verder als ik eens lomp ben geweest en een nagel breek dan moet ik maar een belletje geven en An zoekt onmiddellijk naar een plaatsje om de nagel te repareren…want no way dat een klant van haar met een gebroken nagel moet rondlopen

  Het gebeurt ook al eens dat ik een afspraak moet verplaatsen…An zal al het mogelijke doen om met iemand te kunnen wisselen.

  Terwijl je je laat verzorgen is het ook altijd plezant…er wordt soms goed gelachen, diepste geheimen worden verteld, andere emoties komen soms ook naar boven, het kan allemaal…plezant!!!

  Enfin, op alle gebied een echte aanrader 😉

  - Veerle
 5. Een super snelle en een goede service onder het genot van een gezellige babbel.

  Ik heb Estetian leren kennen doordat mijn zoon mij een cadeau had gegeven. Sindsdien kom ik geregeld langs voor mij nagels.

  Merci Anneke, voor alle goede zorgen!

  - Marleen
 6. Een feest voor het oog
  Stijlvol en verzorgt
  Talentvolle en toffe madame
  Één adres in Londerzeel !
  Topmolen 73
  Ik ben ontzettend tevreden !!!!
  Anneke , doe nog jaren voort aub
  Nageltjes om trots op te zijn

  - Christine